Фракція Блоку Литвина глибоко занепокоєна ситуацією, пов’язаною зі швидким поширенням вірусу грипу A/H1N1-каліфорнія, і звертається до всіх громадян та інститутів влади з проханням консолідувати всі сили та можливості для подолання епідемії.
Ми пропонуємо уряду оголосити карантин на всій території України з метою припинення поширення вірусу грипу серед населення й надати достовірну інформацію про реальну ситуацію із зараженням вірусом громадян в усіх регіонах країни.
Фракція Блоку Литвина звертається до уряду з вимогою забезпечити всі аптеки та лікувальні заклади по всій території України необхідними ліками та профілактичними засобами з метою запобігання подальшому поширенню вірусу каліфорнійського грипу.
Ми наполягаємо на використанні всіх можливостей усіх інститутів та відомств, не лише Міністерства охорони здоров’я, а й Міністерства з надзвичайних ситуацій, Міністерства оборони, Міністерства освіти та інших, які прямо чи опосередковано мають допомогти у розв’язанні цієї проблеми.
Фракція Блоку Литвина звертається до власників усіх аптек із проханням знизити ціни на ліки в цей украй важливий для кожного громадянина період.


Фракція «Блок Литвина» у Верховній Раді України.