Наставник національної збірної Греції, один із найдосвідченіших у світовому футболі фахівець німець Отто Рехагель вважає шанси своїх підопічних та українців у матчах плей-оф абсолютно рівними і сподівається, що його команда зуміє показати свій найкращий футбол.
«Україна — дуже сильний суперник, однак я вважаю, що наші шанси — 50 на 50. Все залежатиме від того, чи продемонструємо ми свою найкращу гру. Також надзвичайно важливе кадрове питання. Дуже хочеться, щоб до поєдинків проти українців ми не втратили нікого з гравців через травми. Як на мене, якщо ми зберемось у найсильнішому складі та зведемо до мінімуму помилки, тоді зуміємо пробитися до фінальної частини чемпіонату світу. Ми дуже добре знаємо збірну України, позаяк за останні роки зустрічалися з нею кілька разів».
До цього додамо, що збірна України на чолі з Олегом Блохіним завадила команді гера Рехагеля потрапити на чемпіонат світу в Німеччині-2006. А сама туди вирушила з першого місця в групі. І виступила на батьківщині тренера греків досить успішно, потрапивши до вісімки найсильніших команд світу. Зрозуміло, що Рехагель мріє про реванш.
Те, що греки налаштовуватимуться якнайсерйознішим чином, ні в кого не викликає сумніву. Президент федерації футболу Греції Софокліс Пілавіос закликав уболівальників підтримати національну команду. Як відомо, останнім часом не зовсім задоволені грою збірної фанати перестали заповнювати трибуни на домашніх матчах. «Ми були готові до того, щоб отримати сильного суперника, — зазначив пан президент. — Однак я впевнений, що майстерність і міжнародний досвід футболістів Рехагеля дадуть їм змогу реалізувати нашу спільну мрію — зіграти в ПАР на чемпіонаті світу. Ми всі мусимо посприяти національній команді. Я закликаю грецьких уболівальників з усіх сил підтримати її 14 листопада та допомогти нашим хлопцям зробити перший і вирішальний крок до фіналу ЧС-2010».