Кінотеатр «Кінопанорама» може стати або торговим центром, або... синагогою. Торік він куплений власником «Мандарин Плаза», але київська синагога через суд намагається повернути будинок, який, на думку єврейської громади, належить їй, оскільки до 1934 року вона розташовувалася саме в ньому. Невдовзі суд має вирішити, чи Київрада законно продала цю споруду.
Нині «Кінопанорама» зачинена на ремонт. Заступник директора кінотеатру Георгій Русов переконаний, що тут знову демонструватимуться фільми, а лише частину обладнають під ресторан.
Рішення продати старі комунальні кінотеатри було прийнято Київрадою 2007 року. Покупців не бракує, оскільки вони розташовані в привабливих місцях столиці, а їх приміщення значно дешевші, ніж земля під ними. Приміром, кінотеатр «Нивки», що на вулиці Щербакова, 58, мають намір перетворити на торговельно-розважальний комплекс. Тим часом недавно перший у Києві стереоскопічний кінотеатр «Орбіта», що на Хрещатику, 29, після дворічного ремонту оголосив про своє закриття.