Футбол. Учора в Києві відбулася прес-конференція за участю віце-президента ФФУ Володимира Лашкула і тренера національної збірної України Олексія Михаличенка. На ній оголосили, що матч у відповідь плей-оф до ЧС-2010 року з командою Греції (18 листопада, початок о 20.00) прийматиме стадіон «Донбас Арена» в Донецьку.
Вибір цього стадіону Олексій Михайличенко пояснив так: «Маючи такий стадіон, як «Донбас Арена», ми вирішили провести матч саме там. Були проблеми з полем, але я інспектував газон до і після гри з «Тулузою» — його стан покращився».
88 відсотків квитків на матч Україна — Греція матимуть цінову категорію від 200 до 600 гривень. Про це на прес-конференції повідомив генеральний директор компанії «Україна Футбол Інтернешнл» Олег Шкрьоба.
Із 43 800 квитків, які надійдуть у продаж, 17 900 отримають власники абонементів на «Донбас Арену». 15 000 квитків продаватимуть через Інтернет на сайті «Україна Футбол Інтернешнл», що розпочне роботу наступної п`ятниці. Для грецьких уболівальників виділено 5 тисяч квитків.
Цікаво, що в український сектор на перший матч плей-оф Греція — Україна (14 листопада) буде надано 10 відсотків від місткості стадіону в Афінах.