Більше тисячі жителів Олександрії, вболівальників місцевого футбольного клубу, а також гостей — представників Федерації футболу та Професіональної футбольної ліги України, зібралися нещодавно на культурно-спортивному комплексі «Ніка», щоб узяти участь у відкритті будинку футболу.
На переконання почесного президента футбольного клубу «Олександрія» Миколи Лавренка, будинок футболу має стати візитною карткою не тільки клубу, а й усього шахтарського міста. А віце-президент Федерації футболу України Анатолій Біденко вважає, що будівництво такого спортивного закладу стане прикладом для усіх професіональних клубів країни...
За словами кіровоградського спортивного оглядача Василя Переверзєва, у будинку футболу є все необхідне для підготовки до матчів, на другому поверсі обладнано кабінети для всіх служб клубу, в тому числі — й для департаменту розвитку дитячо-юнацького футболу. На першому поверсі незабаром відкриється виставковий центр, який поступово переросте в музей. Фінансування будівництва відбувалося за рахунок акціонерів, кредитного ресурсу, спонсорської допомоги. За неофіційною інформацією, на все витрачено понад два мільйони гривень.
 
Кіровоградська область.