Волейбол. Мов героїв, зустрічали вболівальники чоловічу волейбольну команду спортивного клубу «Запоріжжя», котра стала переможницею Всесвітніх ігор ветеранів в Австралії. Ці ігри зібрали найбільшу кількість атлетів за свою історію — понад 28 тисяч спортсменів із 100 країн, а змагання проходили у 28 видах спорту. Блискуче зігравши сім відбірних ігор, запоріжці у фіналі зустрілися з американською командою «Кінгз Маунтен Фог 55» («Королі туманних гір») і стали чемпіонами.
— Нашу перемогу ми присвячуємо 70-річчю Запорізької області, — сказав під час зустрічі у міськраді капітан команди і засновник спортклубу, депутат обласної ради і голова Шевченківської райдержадміністрації в місті Запоріжжі Ігор Бірюков. — Ми довго йшли до цієї перемоги, і її не було б без підтримки представників влади і бізнесу.
За перемогу у всесвітніх іграх команда була відзначена Подякою Президента України, яку вручив заступник голови облдержадміністрації Олександр Сін. Відразу по дві нагороди — орден «За заслуги перед Запорізьким краєм» третього ступеня та медаль «За особистий внесок у розвиток м. Запоріжжя» — отримали капітан команди Ігор Бірюков і майстер спорту Олександр Бондаренко. Орденом «За заслуги перед Запорізьким краєм» третього ступеня нагороджені також гравці команди Василь Гаращенко, Віталій Чередниченко та Петро Чухраєв. Ветерани-волейболісти отримали також почесні грамоти Міністерства у справах сім’ї, молоді і спорту, Національного олімпійського комітету України, Запорізької обласної ради, а також цінні подарунки.