40 молодих та відомих дизайнерів одягу з України, Польщі, Лівії, Росії та Франції представили нові колекції сезону «весна/літо-2010» — у Львові вчетверте відбувся тиждень моди. 
На думку спеціалістів, цьогорічна подія значно розширила формат завдяки проведенню різноманітних арт-акцій, художніх, ювелірних і фото-виставок. Щодня приміщення Палацу мистецтв відвідувало до чотирьох тисяч гостей, хоча квитки вечірніх показів коштували недешево — 250—300 гривень.
Цьогоріч «Львівський тиждень моди» спільно з Міжнародним конкурсом дизайнерів одягу «Золота Нитка» (Польща) підготували новий проект під назвою «Саботаж». Гран-прі отримали львівські дизайнери Наталя та Олександр Урсуляки, чия колекція «Ніч перед Різдвом» вразила журі та відвідувачів. Переможці зможуть поїхати на Міжнародний конкурс молодих дизайнерів та тиждень моди Польщі наступного року.
У програму заходів увійшов і благочинний аукціон. Кошти зібрали для закупівлі 20 нових ліжок для гематологічного відділення однієї з дитячих лікарень Львова.
Фото Володимира ПЕСЛЯКА (Укрінформ).