Фігурне катання. Сім спортовців представлятимуть нашу країну у змаганнях з цього виду спорту на зимовій Олімпіаді-2010 у Ванкувері (Канада), повідомляє прес-служба НОК України. До складу олімпійської збірної увійшли Антон Ковалевський (одиночне катання), дві спортивні пари (Тетяна Волосожар — Станіслав Морозов та Катерина Костенко — Роман Талан) та одна танцювальна пара. Хто саме з «танцюристів» захищатиме честь країни у Канаді — Алла Задорожнюк і Сергій Вербило чи Алла Бекназарова і Володимир Зуєв — визначиться за результатами чемпіонатів — країни (грудень 2009 року) та Європи (січень 2010 року). 
Фрістайл. Збірну України на XXІ зимових Олімпійських іграх 2010 року готуються представляти: Станіслав Кравчук, Енвер Аблаєв (обидва — Закарпатська область), Олександр Абраменко, Ольга Волкова (обоє — Миколаївська), Надія Діденко (Івано-Франківська) та Ольга Полюк (Рівненська). З 24 листопада до середини грудня цього року українські фрістайлісти перебуватимуть у Канаді на навчально-тренувальному зборі. Потім вони змагатимуться на етапах Кубка світу у Китаї, США та Канаді. Останній навчально-тренувальний збір фрістайлісти проведуть теж у Канаді, в місті Апекс, звідки 12 лютого 2010 року переїдуть до Ванкувера. 
Баскетбол. Кубок Суперліги. Група Б. 21 жовтня. «Миколаїв» — «Дніпро-Азот» (Дніпродзержинськ). 94:85. Турнірне становище: «Будівельник» — 4 перемоги, «Одеса», «Дніпро», «Кривбасбаскет» (Кривий Ріг), «Миколаїв» — 3, «Дніпро-Азот» — 2.