«Агітаторами» за одного з кандидатів у Президенти назвалися дві жінки, які постукали до квартири 87-річної вінниччанки та її 91-річного чоловіка. За словами непроханих гостей, їм доручили з’ясувати проблеми, які мають літні люди. З тим, щоб у подальшому кандидат у Президенти міг вирішити їх.
Поки одна з жінок на кухні зі слів стареньких складала список їхніх негараздів, інша «агітаторка» встигла і руки у ванні помити, і поцупити з кімнати заощадження. Тільки наступного дня, коли бабуся зібралася йти в магазин, побачила, що не стало грошей на звичному місці у шафі — 22600 гривень. Зникли й золоті вироби на суму 20000 гривень.
У заяві до Ленінського райвідділу міліції Вінниці потерпілі описали зовнішність жінок: одна приблизно 30—35 років, друга молодша років на п’ять-десять. Різної статури — худорлява й середньої повноти. У худорлявої темне волосся середньої довжини, в іншої — руде, до плечей. За цими прикметами міліція розшукує «агітаторок». Правоохоронці ще раз звертають увагу літніх людей: будьте обачними, бо в час передвиборної кампанії такі «агітатори» можуть з’являтися в інших квартирах.
 
Вінниця.