25 вересня цього року Василь Т. на своєму автомобілі «ГАЗ 32213» рухався вулицею Воронізькою в Шостці в напрямку центра міста. Зауважте, без жодних порушень правил дорожнього руху. Однак в районі хлібоприймального пункту його зупинив працівник ДАІ.
Зі слів Василя Т., інспектор не повідомив про причину зупинки, як того вимагає пункт 2.9 Правил дорожнього руху. При цьому він забрав документи на автомобіль та посвідчення водія.
— На моє прохання представитись та повідомити про причину зупинки інспектор лише сказав: «Всі ви стали розумними», — розповідає пан Василь. — Після цього він запропонував мені піти до автомобіля ДАІ, який стояв на протилежному боці вулиці. Однак я відмовився йти через те, що мені досі невідома була причина зупинки та вилучення в мене посвідчення водія. Раптом до нас під’їхала 
«ГАЗель» білого кольору. З неї вийшли водій і пасажир. Несподівано інспектор та водій цієї машини схопили мене за руку та почали бити. Все це вони пояснювали тим, що я нібито відмовився складати протокол, оскільки був п’яний.
Потім Василя посадили в патрульну машину та доставили в наркологічний диспансер. А після всіх аналізів доставили в бюро судово-медичних експертиз. Там зафіксували численні тілесні ушкодження — розбите обличчя, забій грудної клітини, пухлину руки. Після цього чоловік майже дві години давав свідчення співробітнику прокуратури. Там йому повідомили, що він буде притягнутий до відповідальності за трьома статтями Кримінального кодексу, і йому світить до 5 років ув’язнення.
— Під час цих подій у мене було вилучено автомобіль «ГАЗ 32213» державний номер ВМ 4682 АМ, документ на цей автомобіль, — продовжує  чоловік. — Крім того, ніяких протоколів про те, що порушував правила дорожнього руху, не складалось. Не вручалися також протоколи про огляд моїх речей та автомобіля. Про вилучені особисті речі я взагалі мовчу. Де вони знаходяться нині, мені досі невідомо.
До сьогодні Василь перебуває на лікарняному в зв’язку з отриманими тілесними ушкодженнями. Він звернувся зі скаргою до міжрайонної прокуратури. Однак відповіді поки не отримував.