Ми, депутати Мостиської міської ради, звертаємось до вас із проханням надати фінансову допомогу військовослужбовцям Збройних Сил України, Національної гвардії та Державної прикордонної служби України, які беруть участь у бойових діях у зоні АТО.
Уже чотири місяці на сході України йде неоголошена війна, яка кожного дня забирає життя і військових, які захищають суверенітет України, і мирних жителів. Від початку збройного протистояння наше військо здобуло низку значних перемог та істотно просунулось по умовній лінії фронту, але поряд з тим зазнало й значних втрат.
Військове протистояння виникло в час, коли наша держава в силу тих чи інших обставин була не готовою до цього. Особливо це було помітно на початкових стадіях воєнних дій, коли не вистачало техніки, спорядження, індивідуальних засобів захисту. Хоча на сьогодні ситуація дещо змінилася на краще, однак і надалі залишається проблема із забезпеченням військових. Тому ваша небайдужість допоможе зберегти життя та здоров’я не одному військовому та впевнено вести боротьбу з агресором, який всіма можливими методами намагається знищити Україну.
Мостиська міська рада виділила із бюджету розвитку фінансову допомогу Мостиському прикордонному загону і просить усіх вас підтримати нашу ініціативу і надати посильну допомогу військовослужбовцям Збройних Сил України.
Підтримайте свою армію сьогодні, щоб завтра не годувати чужу!
Прийнято на черговій сесії Мостиської міської ради 24 липня 2014 року.