Обласна влада Івано-Франківщини передала сільським школам та клубам сто сучасних тенісних столів виробництва Німеччини. Представникам районів їх урочисто вручили голова Івано-Франківської ОДА Микола Палійчук та заступник міністра України у справах сім’ї, молоді та спорту Мирослав Дутчак. 
При цьому представник міністерства зазначив, що останнім часом Івано-Франківщина лідирує в багатьох справах, що стосуються сфери фізичної культури і спорту. Зокрема, в області найбільше встановлено спортивних майданчиків зі штучним покриттям.
Прецедентом для України він назвав і рекордну кількість тенісних столів, що їх отримали сільські громади. Столи встановлять у сільських клубах, загальноосвітніх і спортивних школах. Однією з вимог до громад, які отримали такі подарунки, є створення умов для вільного доступу до занять тенісом впродовж дня.
Микола Палійчук пообіцяв, що тенісні столи з часом отримають усі села. «Населених пунктів в області майже 800, — зазначив він, — тому ми й надалі закуповуватимемо тенісні столи. Моя мета — зробити все можливе, щоб поставити не один, а хоча б кілька таких столів у кожному населеному пункті».
Івано-Франківськ.