Cьогодні завершується дводенний офіційний візит Голови Верховної Ради України Володимира Литвина до Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії. 
Програмою візиту, як повідомила «Голосу України» прес-служба Верховної Ради, передбачено зустрічі глави парламенту з баронесою Хайман, лордом-спікером палати лордів, спікером палати громад Джоном Беркоу, державним міністром з питань Європи Крісом Брайнтом.
Також Володимир Литвин планує зустрітися з членами Комітету у закордонних справах на чолі з головою комітету Майком Гейтсом, членами Багатопартійної парламентської групи у зв’язках з Україною на чолі з головою групи Джоном Гроганом та з депутатами парламентського комітету лордів з питань ЄС на чолі з головою комітету Лордом Ропером.
Крім того, Володимир Литвин має виступити під час засідання «круглого столу» на тему «Значення виборів Президента України», який відбудеться в Королівському інституті міжнародних справ за участю представників політологічних кіл, органів влади та дипломатичного корпусу Великої Британії, візьме участь у засіданні Корпорації Лондона та засіданні Вестмінстерської фундації підтримки демократії.
Голова Верховної Ради України дасть інтерв’ю українській редакції Всесвітньої служби Бі-бі-сі.