Футбол. Наступного вівторка на знаменитому стадіоні «Сан-Сіро» в Мілані чемпіон України київське «Динамо» проведе черговий матч групового турніру Ліги чемпіонів проти місцевого «Інтера». Зрозуміло, що прихильників динамівців цікавить будь-яка інформація про наступну подію.
Капітан «Інтера» Гав’єр Дзанетті закликав уболівальників команди прийти на матч проти киян і належним чином підтримати міланський клуб. «Я сподіваюся, що наші тіффозі стануть дванадцятим гравцем команди і тим самим допоможуть нам взяти гору над українським клубом».
А ця інформація про нападника «Інтерa» Самюеля Ето’О, котрий може пропустити два наступні матчі свого клубу через травму ноги. Футболіст збірної Камеруну отримав серйозний удар в товариській зустрічі з Анголою (0:0).
Обстеження показало, що попередній діагноз (перелом) не підтвердився, але участь форварда в матчі 8-го туру серії А з «Дженоа» і зустрічі групового етапу Ліги чемпіонів з київським «Динамо» під знаком запитання, повідомляють італійські ЗМІ.
А в Києві вже думають і готуються до матчу четвертого туру Ліги чемпіонів «Динамо» — «Інтер» (відбудеться 4 листопада о 21.45 на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського). Продаж квитків на цю зустріч розпочнеться у касах стадіону в понеділок, 19 жовтня об 11.00. Ціна квитків — від 200 до 500 грн., повідомляє офіційний сайт динамівського клубу.