Скориставшись паузою в чемпіонаті країни, харківський «Металіст» усім складом, на чолі з президентом клубу Олександром Ярославським і тренером Мироном Маркевичем, завітав до харківського — Сапронов гольф клубу.
Практично всі гравці популярної команди вперше взяли до рук гольф-ключки, тож отримували майстер-клас від професіоналів. Серед усіх футболістів найкраще при виконанні ударів ключкою виявив себе, та ще й по невеличкому м’ячику влучав, поляк Марцін Буркгардт. Як виявилося, у Швеції, де раніше виступав півоборонець, він на доволі професіональному рівні грав у цю гру.
Уперше взяв ключку і наставник «Металіста» Мирон Маркевич. Як сказав Мирон Богданович, такі заходи йдуть лише на користь футболістам і допомагають створити добрий мікроклімат у колективі.
У захваті від харківського гольф-клубу був і пан Ярославський, який задоволений ще однією п’ятизірковою спорудою у місті, котре інтенсивно готується приймати матчі Євро-2012. До речі, президент гольф-клубу Юрій Сапронов планує побудувати при клубі сучасний готель, де зможе розміститися одна з команд-учасниць Євро-2012.
А ще відомий тенісний меценат прагне до Олімпіади у Ріо-де-Жанейро підготувати висококласних професіональних українських гольфістів.
На знімках: знайомство з новою грою; Олександр Ярославський (ліворуч) і Юрій Сапронов.
Фото Івана ЧОРНОГО.