Бокс. В інтерконтинентального чемпіона світу у напівважкій вазі за версією WBA В’ячеслава Узелкова змінився суперник. Замість бразильця Клейтона Консесайо (15-2-3, 11 нокаутів) українець у поєдинку, в якому захищатиме титул, за суперника матиме чеха Томаша Адамека (14-1-1, 6 нокаутів).
Про це стало відомо у вівторок, 13 жовтня, під час прес-конференції у Києві. Це буде останній захист титулу українцем, який є обов’язковим претендентом на титул чемпіона світу WBA.
Як розповів генеральний директор компанії «K2 Іст Промоушен» Олександр Красюк, Адамек неодноразово захищав титул чемпіона своєї країни, був претендентом на титул EBU-EU.
Нагадаємо, чемпіонський бій відбудеться у столичному Палаці Спорту 21 жовтня.
Фріц Здунек бере тайм-аут
З джерел, близьких до німецької промоутерської компанії «Універсум Бокс-Промоушен», стало відомо, що 62-річний тренер Віталія Кличка, один із найуспішніших німецьких фахівців Фріц Здунек вирішив відпочити. І пішов у тривалу відпустку.
Гер Здунек тренував багатьох чемпіонів світу, і зараз найвідомішим його підопічним є чемпіон WBC в надважкій вазі Віталій Кличко. Окрім того, німець тренує росіян Олександра Алексеєва та Дениса Бойцова та українця Олександра Дмитренка.