Олімпійська чемпіонка Афін-2004 та бронзова призерка Пекіна-2008 українка Ірина Мерлені збирається поборотися за найвищу нагороду і на Іграх-2012 у Лондоні. Про це сама спортсменка заявила після операції на коліні. Прагне віддати всі сили і вміння для досягнення високої мети.
— Я стільки років провела на борцівському килимі, що не уявляю свого життя поза спортом, — сказала Ірина. — А з другого боку, мені не дуже хочеться проводити весь час на зборах. Комфортніше з чоловіком і дитиною, яких я обожнюю. Дуже важко поєднувати спорт і турботи про сім’ю.
Мерлені вже спробувала себе в шоу-бізнесі. Їй приємно спілкуватися зі знаменитостями. Із задоволенням виступала в різних шоу-програмах. Найбільше сподобалося брати участь у «Танцюю для тебе» і в «Іграх патріотів». Класний проект «Я люблю Україну» запустили нещодавно на одному з телеканалів. Навіть у кулінарній передачі брала участь. У «Званій вечері» знімалася цілий тиждень. Готувала стіл для вечірки в китайському стилі. Олімпійську чемпіонку запрошують взяти участь у новому проекті «Блонді 007».