Футбол. Ідол російських фанатів, нападник збірної Росії та лондонського «Арсеналу» Андрій Аршавін не хотів би одержати за суперника у стикових матчах відбірного циклу ЧС-2010 збірну України. На етапі жеребкування плей-оф російська команда буде у числі «сіяних», тож її опонентами, окрім українців, можуть стати Словенія/Словаччина, Боснія та Ірландія.
«Гарна компанія. Не знаю навіть, кого вибрати, —сказав форвард. — Шкода, що Греція серед «сіяних». Давайте поміркуємо. Британського футболу мені і так вистачає. Словаччина залишила не найкращі спогади. Боснія нині, кажуть, гарна. А про Україну й говорити нема чого. Я обрав би Словенію».
Аршавін також додав, що його не здивувала перемога футболістів України над збірною Англії (1:0): «У принципі, коли одна команда мотивована на всі сто, а інша зовсім не мотивована, нічого дивного у перемозі першої немає».
Зовсім іншої думки про можливі варіанти протистояння у стикових матчах футбольний аксакал, відомий у минулому гравець московського «Спартака», а нині —футбольний оглядач російської газети «Советский спорт» Юрій Севідов. «Я дуже хотів би, щоб жереб неодмінно звів збірні Росії та України. Останнім часом на клубному рівні київське «Динамо» і донецький «Шахтар» перемагали московські клуби «Спартак», ЦСКА і казанський «Рубін». Отже, за українцями, так би мовити, боржок. І збірна могла б узяти своєрідний реванш за невдачі наших клубів».