Українські парламентарії провели зустріч з делегацією Комітету в закордонних справах Парламенту Фінляндії. 
З української сторони у зустрічі взяли участь голова Комітету в закордонних справах Олег Білорус, голова підкомітету з питань євроінтеграції та євроатлантичного співробітництва Андрій Шкіль та голова україно-фінської міжпарламентської групи дружби, заступник голови Комітету з питань євроінтеграції Сергій Шевчук. Фінську делегацію очолював голова Комітету в закордонних справах Парламенту Фінляндії Пертті Салолайнен.
Під час зустрічі сторони обговорювали сучасний стан україно-фінських відносин та відзначили динамічний рівень розвитку міжпарламентського співробітництва. Акцентувалася увага на перебігу політичної ситуації в нашій країні напередодні майбутніх президентських виборів, перспективах вступу України до Європейського Союзу, проблемах стосовно отримання Україною Плану дій щодо членства в НАТО та можливості вступу України до цієї організації. Також обговорено питання інтеграційної політики, економічного розвитку, енергетичних проблем в Україні тощо.
Українські парламентарії підкреслили, що між Україною і Фінляндською Республікою існують традиційно розвинені стосунки, які «активно підтримуються на рівні урядів». Однак, зазначили народні депутати, «найкраще розвиваються відносини між двома країнами на рівні парламентів та на рівні міжпарламентських груп дружби». Сторони також обговорили подальший розвиток двосторонніх культурних зв’язків.
Інформаційне управління Верховної Ради.