Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко привітала працівників поштового зв’язку з професійним святом. Учора вона взяла участь у роботі ІІІ Всеукраїнського форуму працівників поштового зв’язку, повідомила прес-служба Кабміну.

 «Навіть під час динамічного розвитку інформаційних технологій ніщо не може повною мірою замінити справжнього листування, тих світлих відчуттів, яких зазнаємо, знаходячи в поштових скриньках яскраві поздоровлення, листи від коханих, друзів і близьких. ...Поштова інфраструктура постійно вдосконалюється і модернізується. Упевнена, що наше співробітництво в цьому напрямі буде ефективним і надалі», — йдеться у привітанні, розміщеному на офіційному сайті уряду.

Кабмін України ухвалив рішення про підвищення посадових окладів листоношам на 50% з 1 жовтня 2009 р. Про це повідомила сьогодні Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко під час ІІІ Всеукраїнського форуму працівників поштового зв’язку. Глава уряду зазначила, що «Укрпошта» має скасувати практику переведення листонош на скорочений робочий день. «Я вважаю, що з цією практикою потрібно покінчити», — сказала Юлія Тимошенко.
Також прем’єр наголосила, що Кабмін розширив список категорій, які мають право на одержання службового житла, додавши працівників «Укрпошти». За словами Тимошенко, у фінансовому плані підприємства будуть закладатися кошти на будівництво службового житла.
Також учора Прем’єр-міністр України взяла участь у церемонії привітання та нагородження працівників санітарно-епідеміологічної служби з нагоди професійного свята.