Триває спільний аудіопроект Фонду Миколи Томенка «Справедлива країна» та Національної радіокомпанії України
Нагадаємо, що впродовж останніх трьох років Фондом «Справедлива країна» та Національною радіокомпанією України було видано три аудіопроекти: «Головні пісні та мелодії України», «Класика української літератури. Живі голоси» та «Лебеді материнства: Живий голос Василя Симоненка». Загальним накладом більш як 30 тисяч.
Новий спільний проект Фонду та НРКУ призначений для найкращої і найменш захищеної частини нашого суспільства: дітей молодшого віку та дошкільнят. Не секрет, що саме ця категорія українців за нинішніх інформаційних умов зазнає чи не найбільшої дискримінації, адже в сучасних електронних медіа справді високохудожні вітчизняні твори для дітей можна почути лише в ефірі державних мовників.
З огляду на величезний обсяг аудіоматеріалів, видання буде «двотомним»: один із дисків буде сформовано на літературному матеріалі — казки й оповідки народні, українських і зарубіжних класиків, дитячі вірші тощо. Другий диск — суто музичний. В ньому будуть зібрані найкращі виконавці творів для дітей (Ніна Матвієнко, Лідія Михайленко, Алла Шутько, тріо «Либідь») та численні дитячі музичні колективи (юні артисти Великого дитячого хору НРКУ та колективів з усієї України).
Микола Томенко, як ініціатор даного проекту, пообіцяв, що новий диск буде презентовано у дошкільних закладах напередодні різдвяних свят.
Прес-служба Миколи Томенка.