«Головному редактору газети Верховної Ради «Голос України» Горлову А. Ф.
 
Шановний Анатолію Федоровичу! На ваш лист щодо незадовільного стану парку культури та відпочинку «Гідропарк» повідомляю наступне: факти, викладені в статті, повністю підтверджуються. Насправді, основною проблемою, що склалася в Гідропарку, є відсутність єдиного відповідального землекористувача, який зміг би навести лад, взяти на себе всю відповідальність за наведення та підтримку порядку на території Гідропарку... (автор і далі повідомляє факти, про які, власне, йшлося у критичних кореспонденціях. — Ред.)
Усі ці проблемні питання будуть вирішуватися міжвідомчою комісією КМДА, що створюється. Вищевказана комісія має на меті вирішення питань з розгляду та затвердження єдиної концепції розвитку Гідропарку і визначення єдиного відповідального землекористувача цієї важливої для киян частини столиці. За результатами роботи комісії вас буде поінформовано згодом.
З повагою, заступник голови В. МІронов».
Від редакції. Воістину невмирущі бюрократичні відписки столичних начальників! Приміром, пан Неклюдов повідомляє про те, що «2009 року підприємцям надано 134 приписи на усунення недоліків». Але ж упродовж року в кореспонденціях «Голосу України» і йшлося про те, що саме бездіяльність міської влади, як і її «приписи», спричинили ситуацію, яка склалася у Гідропарку!
Але ще далі пішов заступник голови КМДА пан МІронов (на знімку), старанно перелічивши низку недоліків, про які йшлося у критичних кореспонденціях, і про що редакція повідомляла КМДА. Звісно, не для того, щоб вона те саме надіслала у відповідь. Дивовижно, але пан Міронов вочевидь не знає того, про що добре відомо вже і європейським бюрократам, які говорять про нас так: «Якщо в Україні запевняють, що розв’язали проблему, то це означає: там «створили комісію»!
Утім, обіцяємо, що не чекатимемо, поки про роботу комісії нас поінформують, а самі знайдемо її очільників, щоб поспілкуватися з ними.