24 команди від обласних галузевих профспілок, міських рад ФСТ «Україна», виробничих підприємств та дитячо-юнацьких спортивних шкіл взяли участь у традиційних Галицьких спортивних іграх, що відбулися у Калуші на Прикарпатті.

Усім учасникам свята було чим зайнятися. Наймолодші вихованці ДЮСШ ФСТ «Україна» взяли участь у змаганнях з бігу «Галицький гак» (600 метрів). Дужі хлопці піднімали 24-кілограмову гирю, виштовхували над головою дерев’яну діжку, щоб визначити, хто з них найсильніший, команди перетягували канат, а шахісти проводили бліц-турнір. Звичайно, не обійшлося і без змагань з міні-футболу. Переможцем тут стала команда нафтовиків з Долини.

А у загальному заліку перше місце посіла облрада профспілки нафтовиків (голова Святослав Остап’юк), друге — облрада профспілок хіміків (голова Василь Олексин), третє — обком профспілки працівників культури (голова Богдан Бойчук). Грамотами й цінними призами було відзначено й переможців серед міських рад ФСТ «Україна». А учні шкіл мали можливість виграти в лотерею спортивну форму та місячні абонементи на льодову арену і в басейн.

Усе це дійство супроводжувалося виступами творчих колективів «Намисто» та «Мереживо» Калуського коледжу культури і мистецтв, циркової народної студії Калуша та юних спортсменів товариства «Україна».

 

Івано-Франківська область.