Футбол. Чемпіонат країни. Прем’єр-ліга. Відкладений матч 5-го туру. 23 вересня.
«Металіст» (Харків) — «Шахтар» (Донецьк). 1:1. Голи: Кравченко, 9, Олійник, 17.
«Металіст»: Горяїнов, Папа, Валяєв, Слюсар (Єременко, 53), Джексон, Обрадович, Березовчук (Буркхардт, 78), Шелаєв, Майдана, Олійник, Девич (Бордіян, 68). Тренер — Мирон Маркевич.
«Шахтар»: П’ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Рац, Левандовський (Гюбшман, 46), Гай (Кобін, 46) Фернандіньо, Кравченко (Жадсон, 57), Адріано, Гладкий. Тренер — Мірча Луческу.
Арбітр — Олег Деревинський (Київ).
Харків. «Металіст-Арена». 37 000 глядачів. 20 градусів.
Мирон Маркевич був задоволений діями своєї команди:
— Після дуже непростого матчу з «Динамо», котрий забрав багато енергії — фізичної і моральної, нам хотілося зіграти на хорошому рівні. І це, в принципі, вдалося. Добре, що мої підопічні змогли забути про дві поразки поспіль від динамівців і сьогодні зіграли пристойно. Основне для нас — не втрачати цей рівень гри і рухатися тільки вперед.
Мірча Луческу дав високу оцінку зустрічі:
— Ми приїхали до Харкова за перемогою. Але рахунок відповідає тому, що відбувалося на футбольному полі. Проти нас вийшла добре мотивована команда з бажанням показати, що поразки від «Динамо» були випадковими. «Металіст» сьогодні відповідає рівню однієї з кращих команд України. Напевно, нам не пощастило, бо грали проти харків’ян після того, як вони двічі програли «Динамо». І «Металіст» без очок у грі з нами залишитися, зрозуміло, не збирався.
Матч вийшов видовищним, протистояли дві приблизно рівні команди. Ми, як на мене, більше атакували, а «Металіст» діяв від оборони і проводив швидкі контратаки. З цього вийшла нічия, результат, гадаю, відповідає тому, що було на футбольному полі. У кожної з команд наприкінці гри були моменти, котрі могли привести до перемоги. Але ними не скористалися. Не думаю, що за такого перебігу подій хтось заслуговував виграшу. 
«Динамо» — 19 очок, «Шахтар» — 17, «Дніпро», «Таврія» — по 14, «Металіст», «Іллічівець» — по 13, «Карпати» — 11, «Оболонь», «Арсенал», «Металург» (Донецьк) — по 9, «Зоря», «Ворскла» — по 7, «Закарпаття» — 6, «Металург» (Запоріжжя) — 4, «Чорноморець» — 3, «Кривбас» — 1.