Боротьба. Гернінг (Данія). Чемпіонат світу. Жінки. Вага до 48 кг. Фінал. Марія Стадник (Азерйбаджан) — Лариса Оржак (Росія) — 3:0. Поєдинок за «бронзу». Людмила Балушка (Україна) — Яна Стадник (Велика Британія) — 5:0. До 51 кг. 1. Маттсон (Швеція). 2. Хан Кум Ок (КНДР). 3. Олександра Когут (Украина), Кай (Япония). Зустріч за бронзову медаль Олександра Когут виграла у Наталії Буду (Румунія) — 3:0.
Футбол. Першість країни. Перша ліга. 11-й тур. «Динамо-2» (Київ) — «Зірка» (Кіровоград). 2:0. «Дністер» (Овідіополь) — «Десна» (Чернігів). 2:1. «Сталь» (Алчевськ) — «Кримтеплиця» (Молодіжне). 0:0. «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) — «Арсенал» (Біла Церква). 2:0. «Нафтовик» (Охтирка) — «Севастополь». 0:1. «Фенікс» (Калініно) — «Львів». 1:0. «Олександрія» — «Енергетик» (Бурштин). 4:1. «Волинь» (Луцьк) — «Нива» (Тернопіль). 2:1.
«Севастополь» — 26 очок, «Геліос» — 24, «Волинь» —20, «Кримтеплиця» — 18, «Львів» — 17, «Динамо-2», «Олександрія», «Десна», «Арсенал» — по 15, «Сталь», «Енергетик», «Зірка» — по 14, «Дністер» — 12, «Нафтовик» — 9, «Фенікс», «Прикарпаття», «Нива» — по 8, «Харків» — 1.
Чемпіонат Італії. 5-й тур. «Інтер» (Мілан) — «Наполі» (Неаполь). 3:1. Голи: Ето’О, 2, Міліто, 5, Лусіо, 32 — Лавессі, 37. «Інтер»: Жуліо Сезар, Майкон, Самуель, Лусіо (Кордоба, 88), Ківу, Камбіассо, Дзанетті, Станкович, Снейдер (Мунтарі, 46), Міліто, Ето’О (Мансіні, 90).
Чемпіонат Бельгії. 8-й тур. «Брюгге» — «Зюлте-Варегем». 3:1.
Бокс. Американець Кріс Арреола, який завтра проведе бій проти чемпіона світу за версією WBC в суперважкій вазі українця Віталія Кличка, розповів про свій настрій. «Я налаштований перемогти і зробити це красиво. Ні, ви не побачите боротьби на дальній дистанції, як це зазвичай буває в поєдинках з участю Кличка, не буде в рингу і фестивалю джебів. Це буде дуже жорсткий, безкомпромісний бій. Все буде незвично для Кличка».
Сам Віталій Кличко спростував чутки про те, ніби вже планує проведення свого наступного бою. Нагадаємо, що початок цим чуткам поклала відмова американського суперважковаговика Кевіна Джонсона від запланованого на 10 жовтня бою проти іншого перспективного боксера, кубинця Одланьєра Соліса. Як причину відмови представники Джонсона вказали на можливість проведення поєдинку проти Віталія Кличка 12 грудня в Німеччині. На прес-конференції в Лос-Анджелесі 28-літній Арреола висловив невдоволення тим, що українець, либонь, не сприймає його всерйоз, бо вже планує наступний захист свого титулу на грудень. Однак 38-річний чемпіон спростував ці чутки. «Нічого не знаю про будь-який бій у грудні. Я теж довідався про це з інтернету», —заявив Кличко-старший.