Проводиться операція «Залізничний переїзд»
3 15 вересня по 30 жовтня 2009 року в м. Києві проводиться комплекс заходів під умовною назвою «Залізничний переїзд». Інспектори ДПС ДАІ  виявлятимуть порушення правил переїзду залізничних шляхів. А інспектори відділу з організації дорожнього руху перевіряють стан змісту дорожніх знаків та світлофорних об’єктів на прилеглих до залізничних переїздів вулиць.
До початку вересня 2009 року, згідно зі статистичними даними, на технічний огляд подали свої автомобілі приблизно третина київських водіїв. На це є багато причин. З’явилися повідомлення в пресі, що транспорт можливо буде подавати на огляд навіть у наступному році. Багато хто з автовласників і вирішив, що з проходженням технічного огляду можна не поспішати. Однак вже прийнято остаточне рішення, що проведення технічного огляду в цьому році закінчується 15 грудня 2009 року.
Хочемо нагадати, що згідно з чинним законодавством експлуатація транспорту, який не пройшов у встановлені строки ТО, заборонена. Порушення цієї вимоги несе за собою штраф в розмірі від 340 до 425 гривень.
Анатолій ЦИБА, інспектор ВДАІ Печерського району м. Києва.