На реконструйованому стадіоні «Зірка» в Кіровограді (на знімку) розпочався чемпіонат України з легкої атлетики. Для спортивного життя міста й області ця подія стала чи не наймасштабнішою за останні роки. І не лише через національний рівень змагань, на які прибуло понад 600 спортсменів з усіх областей, а й тому, що вони розпочалися на новому сучасному стадіоні.

Відремонтовану за новітніми технологіями арену офіційно відкриють лише 2 серпня, але вже під час церемонії початку легкоатлетичних змагань вона вразила своєю якістю. За словами президента ФК «Зірка» Максима Березкіна, стадіон має обладнання світового рівня, що дає змогу проводити тут не лише футбольні матчі, а й легкоатлетичні змагання. Він подякував усім, хто працював над реконструкцією стадіону. Особливо — колективу футбольного клубу та підприємству «Креатив», які надавали фінансову й організаційну допомоги.

Президент Федерації легкої атлетики області Геннадій Заболотний переконаний, що через декілька років стадіон «Зірка» перетвориться на змагальний майданчик найвищого європейського рівня.

Кіровоград.

Фото Валерія ДЕМЕЩЕНКА.