Бокс. Віталій Кличко (на знімку) заявив, що він набрав прекрасну форму напередодні бою з американцем Крісом Арреолою за чемпіонський пояс WBC, що відбудеться в Лос-Анджелесі 26 вересня.
Кличко-старший в умовах каліфорнійської спеки закінчив активну фазу підготовчого періоду до захисту чемпіонського титулу, котра тривала шість тижнів. Протягом цього часу український суперважковаговик провів понад 120 раундів спаринг-боїв, в яких йому допомагали шестеро боксерів. «Усі поставлені завдання виконані. Я перебуваю у прекрасній формі, підготовлені всі тактичні варіанти бою. Залишилося тільки їх реалізувати. І я готовий на рингу продемонструвати, наскільки добре підготувався», — зазначив 38-річний боксер.
Кличку відомо, що Арреола, готуючись до поєдинку, вивчав його попередні бої, його техніку і тактику, і знає, які спаринг-партнери працювали з американцем. «Я припускаю, які заготовки він робить на цю зустріч. Але на кожну його атаку у мене обов’язково знайдеться контратака. Отрути без протиотрути не буває. Цей двобій буде захопливим».
За словами нашого боксера, проведення підготовчих зборів і титульного бою викликало досить великий інтерес у Каліфорнії. Так, днями тренування Кличка відвідав відомий актор Дензел Вашингтон.
Фото з сайту BoxNews.