У п’яти магазинах Ладижина, що на Вінниччині, з продавцями розрахувалися фальшивими купюрами з портретами Януковича і Тимошенко. Загалом шулери видурили товарів на 2,5 тисячі гривень.

Продавець продуктового магазину спокійно взяла у покупця 500-гривневу купюру і видала решту в сумі 449 гривень. Коли покупець залишив магазин, жінка вирішила ще раз роздивитися папірець і впізнала зображеного на ньому Януковича, а тоді звернула увагу на сіреньку смужечку з написом «Сувенір».
У цьому само місті один з покупців розрахувався в магазині купюрою у 200 гривень із зображенням Тимошенко. Схожий випадок зафіксували торік, а нині спритники зуміли реалізувати сувенірні гроші в п’ятьох точках Ладижина.
Гумористів розшукують правоохоронці. Водночас вартові порядку застерігають: шахраї часто-густо видають себе за представників державних служб або благодійних організацій. Тож коли до вас завітають на гостину так звані соціальні працівники і запропонують обміняти старі купюри на нові, телефонуйте у міліцію.
 
Вінницька область.