Виставка робіт майстрів декоративно-ужиткового мистецтва «Дніпровський дивоцвіт» зібрала у Дніпропетровську понад 80 народних майстрів з більш як десяти регіонів України. 
Були і гончарні вироби, і петриківський розпис, і вишиванки та витинанки, лозоплетіння, вироби з бісеру, ляльки-мотанки. А ще — дерев’яні іграшки, картини й кераміка, вовняні карпатські килими і решетилівські гобелени, чимало усілякого добра з дерева, шкіри і кольорового скла. Дніпропетровці мали змогу не тільки придбати гарну річ, а й повчитися ремесла. Тетяна Білоус із Броварів, що на Київщині, завбачливо написала під своїми роботами «Вишивка», бо на перший погляд її картини здавалися намальованими. Вишивальниця охоче ділилася своїми секретами. 
Олена Прокоп’юк з Івано-Франківщини пропонувала шанувальникам її мистецтва сісти за верстат і виткати власноруч барвисту стрічку. Терпляче показувала і розказувала, як це треба робити. А українські віночки Олексія Кузнєцова з Енергодара, що на Запоріжжі, приміряли не тільки дівчата...