12 вересня українські зірки в першому концерті великого туру «З Україною в серці» зібралися на майдані Незалежності в Києві. Руслана, Олександр Пономарьов, Ані Лорак, Потап і Настя Каменських, Тіна Кароль, Наталя Могилевська, Ірина Білик, групи «ТІК», «ТНМК», «Друга Ріка», Mad Heads XL згуртувалися з метою проведення великих концертів у різних містах України, зустрічей із молоддю заради єднання покоління, заради повернення людям відчуття впевненості, заради щасливої перспективи нашої країни. Об’єднавчим мотивом для вітчизняних зірок стала публічна підтримка дій Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко.

 

На запрошення артистів відгукнулася Юлія Тимошенко, яка відвідала акцію й виступила на Майдані перед 55-тисячною аудиторію. Після 2004 року це рекордний показник відвідування для такого роду заходів. Зі сцени Майдану Прем’єр-міністр заявила, що вірить у другий шанс перемоги демократії в Україні: «Ми любимо Майдан, ми віримо у нього, і сьогодні прокидаються наші серця. Я переконана, що ніякі розчарування, ніякі зневіри не оселяться в наших серцях, і якщо з першої спроби у нас не вийшло, то вийде з другої, адже спортсменам дається три спроби, а в нас все буде з другої, тому не можна дати загинути або зменшитися тим мріям, тим надіям і тому потужному імпульсу, який пішов з цього Майдану декілька років тому». Юлія Тимошенко переконана, що сьогодні Україна чекає на команду, яка може відновити надії, мрії та сподівання людей на кращі перетворення. «І саме для цього ми з вами сьогодні тут «З Україною в серці!», — наголосила Прем’єр-міністр.

Найвідоміші українські музиканти спробують очі в очі, серце до серця переконати людей: «Ми можемо зробити цю країну щасливою, головне — бути небайдужими, підтримувати одне одного, підбадьорювати тих, хто хоче змін на краще і працює заради цього».

«Люди справді бачать в мені не тільки улюбленого артиста, а й людину, яка висловлює свою думку і не боїться бути щирою. Саме тому я готовий захищати свій вибір, саме тому я хочу про нього розповісти іншим і переконати людей зробити його разом зі мною, — зазначає Олександр Пономарьов. — Я підтримую єдиного представника демократичних сил, який здатен врятувати країну. Це Юлія Тимошенко. Я довіряю їй і вірю, що вона зробить Україну кращою. У Юлі для цього все є: вона енергійна, працьовита, досвідчена і, головне, вона всім серцем любить Україну».

Молодим, відомим і успішним українським артистам є про що розповісти людям, адже всі вони стали на ноги, отримали освіту, реалізували себе вже в незалежній Україні. Всі вони мріють, що наша країна буде кращою, і всі вони переживають, що їхня мрія загубилась в егоїзмі політиків.

«Справді, потрібно мати сили і любов в серці, щоб розірвати це замкнуте коло корупції, зв’язків, кумівства, яке по руках і ногах зашморгнуло Україну і перетворює наше майбутнє з упевненого і щасливого на майбутнє емігрантів, які не потрібні цій країні з її тотальною корупцією. І тільки Юлія Тимошенко може розірвати це коло. Тільки Тимошенко готова, зціпивши зуби, йти вперед і боротися за майбутнє для нашої країни. Повірте мені, я добре знаю людей, які хочуть стати президентами. Саме тому я з Юлею» — каже Руслана.

«Я впевнений, що в найближчому майбутньому освічена молодь буде формувати еліту України. Сьогодні Юлія Тимошенко, як Прем’єр-міністр, заклала фундамент для якісної освіти молоді, і це дуже важливий крок для нашої країни. Я підтримую пані Юлю як батько, який бажає своїй дитині лише добра. Вважаю, що нині саме той шанс зробити життя кращим. Сподіваюсь, що через два роки, коли моя донька почне формувати запитання, в неї не буде приводу питати: тату, чому ми так погано живемо?» — розмірковує соліст гурту «ТІК» Віктор Бронюк.

Далі учасники туру вирушають по великих і малих містах з тим, щоб співати і спілкуватися. Вони хочуть виявити свою громадянську позицію, усвідомлюючи важливість цього історичного моменту для майбутнього України, коли, справді, не час сидіти і мовчати.

Під час туру заплановано виступи його учасників із концертними програмами, зустрічі з представниками преси, ефіри на регіональних та загальноукраїнських телеканалах і радіостанціях. І головне — можливість зустрітися і спілкуватися з простими людьми, які мали небагато свят цього року, проте завжди чекають на яскраві та відкриті події у своїх містах: від Харкова і Одеси, Донецька і Ужгорода, Львова і Чернігова — до невеличких і навіть зовсім маленьких містечок.

«З Україною в серці, з любов’ю до України!» — це заклик до активної позиції.

«Вже точно зрозуміло, що є люди, які люблять не Україну, не нашу Батьківщину, а себе в ній. І вони думають, що в них усе буде добре за будь-якої влади, особливо якщо цією владою будуть вони, — зауважує Валерій Харчишин з гурту «Друга Ріка». — Прийшов час, щоб змінити людей, які на словах великі патріоти, а на ділі не спроможні зробити нічого вартого для своєї Вітчизни. Їм на зміну має прийти політична команда на чолі з лідером, яка живе з Україною в серці».

Ініціатором Всеукраїнського туру «З Україною в серці!» є Всеукраїнський Благодійний Таврійський Фонд.

Фото надано організаторами туру.