Голова Європейського парламенту Ханс-Герт Поттерінг надіслав листа Голові Верховної Ради України Володимиру Литвину із подякою за плідну співпрацю та побажаннями Україні безболісно подолати численні політичні та економічні виклики.
Шановний пане Голово, дорогий друже!
З наближенням завершення мого перебування на посаді Голови Європейського парламенту дозвольте мені скористатися можливістю і подякувати Вам за активну співпрацю, що здійснюється з часу Вашого обрання на посаду Голови Верховної Ради України.
Я щиро вірю в актуальність мого офіційного візиту до України у квітні місяці. Ще раз дякую Вам за надану можливість виступити у Вашому парламенті. Я дуже сподіваюсь на те, що моя промова стала корисним внеском у справу поглиблення наших парламентських відносин.
Європейський парламент завжди стоятиме на боці українського народу в його боротьбі за свободу і демократію. Я щиро сподіваюся, що Україна та її політичне керівництво зможе в майбутньому безболісно подолати численні політичні та економічні виклики. Неупереджене, демократичне та всебічне здійснення амбіційних реформ — це крок, необхідний не тільки для України, але й для поглиблення відносин між Україною та Європейським Союзом.
З повагою та найкращими побажаннями
Ханс-Герт Поттерінг.
Прес-служба Верховної Ради України.