Голова СМДА Сергій Куніцин звернувся з листом до лідера Партії регіонів Віктора Януковича з приводу надзвичайної ситуації в комунальній сфері, в якій місто опинилося напередодні опалювального сезону, повідомляє прес-служба Севастопольської міськдержадміністрації. 
«На підприємствах міста КП «Севміськводоканал», КП «Севтеплоенерго», КП «Севтеплосервіс», КП «Енергосервіс», житлових підприємствах у цей час складається критична ситуація з виплати заробітної плати, оплати поточного споживання енергоносіїв, вивезення ТПВ та інших обов’язкових платежів, — звертає увагу Сергій Куніцин. — Є реальна загроза зриву їхньої роботи в зимовий час. Пропозиції міської державної адміністрації, які не раз направлялися в міську раду, про внесення змін у рішення міської ради щодо тарифів (які удвічі нижчі, ніж в інших регіонах) для населення з водопостачання, тепла, просто не приймаються».
С. Куніцин звернувся до В. Януковича також тому, що більшість депутатів у складі міської ради становлять представники Партії регіонів. «У підсумку у вересні в Севастополі склалася надзвичайна ситуація, городяни можуть залишитися без тепла, питної води й електроенергії, — б’є тривогу голова СМДА й попереджає, — нерішучі, непрофесійні, безвідповідальні дії представників вашої партії сприяють масовому зростанню недовіри виборців до вашої політичної сили». Завершує свого листа Сергій Куніцин на оптимістичній ноті: «Звертаюся до вас і висловлюю впевненість, що ви особисто зможете реально допомогти жителям міста Севастополя в дотриманні їхніх прав в одержанні вчасно й стабільно тепла, води й електроенергії».
Севастополь.