Управління МВС України в Миколаївській області оголосило у всеукраїнський розшук колишнього депутата Одеської міської ради Ігоря Маркова. Стосовно нього прокурор Одеської області порушив кримінальну справу за статтею 296 ч.2 Кримінального кодексу України (злісне хуліганство).
2 вересня 2007 року Ігор Марков, котрий на той час був депутатом міської ради, взяв участь у бійці з пікетниками біля будинку облдержадміністрації. Одному з пікетників ним було завдано тяжких тілесних ушкоджень. За рішенням Генеральної прокуратури кримінальну справу стосовно Маркова на проведення досудового слідства було передано до УМВС Миколаївської області.
9 вересня співробітники одеського управління внутрішніх справ зачитали Ігорю Маркову постанову слідчого про прибуття до Миколаєва для проведення слідчих заходів. Однак туди Ігор Марков не прибув і зник у невідомому напрямку.
Нагадаємо, що Ігор Марков був лідером політичної партії «Родина». Але Міністерство юстиції України 2 вересня зняло її з реєстрації політичних партій через надання недостовірних даних під час перереєстрації.
Ігор Марков був депутатом від блоку Наталі Вітренко. За рішенням ПСПУ його було позбавлено права представляти цю політичну силу в Одеській міській раді.
Правоохоронні органи одержали дозвіл суду на затримання Ігоря Маркова і примусове приведення його до слідчого, який веде розслідування кримінальної справи.
***
Оголошений УМВС у Миколаївській області у всеукраїнський розшук колишній депутат одеської міської ради, що був лідером колишньої політичної партії «Родина», Ігор Марков знайшовся в Росії. Він заявив, що медики рекомендували йому лікування в стаціонарних умовах. Марков вибрав для лікування Росію, тому що, за його словами, в Україні він може бути фізично знищений за свою опозиційну діяльність.
Одеса.