Теніс. Катерині Бондаренко (на знімку) не вдалося вийти у півфінал Відкритого чемпіонату США, хоча її шанси обіграти бельгійку Яніну Вікмайєр були достатньо високі. Але наша спортовка поступилася — 5:7, 4:6. Утім, сам факт виступу харків’янки у чвертьфіналі —вже неабиякке досягнення. 
Завдяки йому Катя написала новий розділ в історії українського тенісу. Адже жодній нашій співвітчизниці раніше не вдавалося зайти так далеко на турнірах Великого шлема.
Після закінчення своїх виступів на турнірі Бондаренко-молодша охоче відповіла на запитання представників ЗМІ.
— Ви мали шанс на перемогу у першому сеті, могли виграти другий. Але, як то кажуть, не судилося. Чому?
— Про шанси ви дещо перебільшуєте. Адже навіть тоді, коли у мене були брейк-пойнти, суперниця мені їх не давала. Вона грала неймовірно потужно. Часто на брейк-пойнтах вона вигравала очки навиліт.
— Що відчували, коли виходили на центральний корт? Про що думали?
— Про те, що мені необхідно сфокусуватися на грі. Мені було необхідно показати свій найкращий теніс і не думати про те, що це чвертьфінал.
— Нервували?
— Не дуже.
— Який позитив можете відзначити у своєму виступі на турнірі?
— Протягом двох тижнів, думаю, я грала добре, і, погодьтеся, чвертьфінал — чудовий результат. Приємно усвідомлювати, що я стала першою українською тенісисткою, яка досягла такого. Намагатимусь і далі прагнути до високої планки.
За матеріалами офіційного сайту US Op.