Обласна влада за дев’ять мільйонів гривень придбала у Рогатині сучасний спорткомплекс «Атлет», який раніше належав братам Келестиним. Комплекс, зведений 2003 року, вважався на той час одним з найкращих в Україні. 
Тепер тут буде філія обласної дитячо-юнацької спортивної школи. Голова облдержадміністрації Микола Палійчук вважає, що комплекс, де є всі необхідні комунікації, готові спортзали, басейн, допоміжні приміщення, вартий таких грошей. «Якби ми зводили новий, то витратили б від 8 до 12 мільйонів», — зазначив голова. Він висловив вдячність колишнім власникам, які залишили ціну на тому рівні, про яку домовилися минулого літа, хоча гривня відтоді значно подешевшала. «Фактично у два рази ціну для нас було зменшено», — сказав Микола Палійчук.
У дитячо-юнацькій спортивній школі матимуть змогу займатися 500 учнів. Тут будуть секції з плавання, гандболу, дзюдо, настільного тенісу, футболу, вільної боротьби, легкої атлетики, баскетболу. Фінансуватиметься вона з бюджету області. Як пообіцяла начальник управління освіти і науки ОДА Зінаїда Болюк, відвідування всіх секцій, включаючи плавання, для учнів школи буде безплатним. А голова наголосив: його політика — щоб кожен райцентр мав спорткомплекс. «Ми готові будувати нові або взяти на свій баланс спортивні об’єкти, котрі зараз не експлуатуються, і повертати їх до життя», — зазначив Микола Васильович. Він повідомив, що найближчим часом обласним установам буде передано також веслувальну базу в Бурштині, котра зараз належить спортивному товариству «Україна», та спорткомплекс «Олімп» в Івано-Франківську. Ведуться відповідні переговори й щодо комплексу трамплінів у Ворохті та льодового палацу в Калуші.
Івано-Франківська область.
Фото надане ДЮСШ.