Про це заявила в Чернігові на прес-конференції народний депутат України Інна Богословська (на знімку), коментуючи свої наміри перемогти на наступних президентських виборах. Вона вважає, що у країні «немає ані влади, ані опозиції», тож у 2010 році лідером держави стане «інша людина, а не ті, хто розраховує на перемогу». На думку І. Богословської, новий Президент повинен давати «приклад скромності та аскетизму». За її прогнозом, у президентських виборчих перегонах будуть переважно змагатися за електорат три старі команди (В. Януковича, Ю. Тимошенко, 
В. Ющенка) і дві нові (її та А. Яценюка). У цьому зв’язку політик вважає свої шанси дуже високими, оскільки українці розчаровані реаліями сьогодення. На тлі світової економічної кризи, за її словами, наша держава переживає одразу три види власної кризи: економічну, політичну і моральну.
— Ми, як жебраки, ходимо по світом, просимо грошей, а потім на ці ж гроші годуємо своїх корупціонерів, — зазначила вона. — Україна вже сьогодні не може обслуговувати свої зовнішні борги. За них доведеться розраховуватись українськими підприємствами, землею, рабською працею українських громадян. Вийти з цього замкнутого кола можна лише з новою владою, яка не братиме кредитів, а сяде за стіл переговорів зі світовими банками, щоб виправити помилки своїх попередників.
 
Чернігів.
Фото автора.