Футбол. Наставник «Динамо» Валерій Газзаєв визначився з гравцями, котрих можна задіяти в матчах групового турніру Ліги чемпіонів. Нагадаємо, що на цій стадії єврокубкового турніру динамівцям протистоятимуть «Барселона» (Іспанія), «Інтер» (Італія, Мілан), «Рубін» (Росія, Казань).
У заявці «Динамо» 33 виконавці. У списку «А» 23 футболісти, ще десятеро проходять за списком «В», як такі, що народилися пізніше за 1 січня 1988 року і з моменту досягнення 15-річного віку виступали за клуб не менше двох років (позначені «*»).
Воротарі — 1. Олександр Шовковський. 31. Станіслав Богуш. 45. Роман Загладько*. 55. Олександр Рибка. 74. Артем Кичак*. Оборонці — 3. Бетао (Бразилія). 6. Горан Саблич (Хорватія). 15. Пап Діакате (Сенегал). 17. Тарас Михалик. 24. Андрій Сахневич*. 26. Андрій Несмачний. 29. Віталій Мандзюк. 30. Бадр Ель Каддурі (Марокко). 34. Євген Хачериді. 44. Леандро Алмейда (Бразилія). Півоборонці — 4. Тіберіу Гіоане (Румунія). 5. Огнєн Вукоєвич (Хорватія). 8. Олександр Алієв. 11. Роман Єременко (Фінляндія). 14. Сергій Кравченко. 20. Олег Гусєв. 21. Жерсон Маграо (Бразилія). 25. Айїла Юссуф (Нігерія). 27. Артем Сухоцький*. 35. Денис Гармаш*. 36. Мілош Нінкович (Сербія). 49. Роман Зозуля*. 71. Дмитро Коркішко*. 90. Кирило Петров*. Нападники — 7. Андрій Шевченко. 10. Артем Мілевський. 22. Артем Кравець*. 70. Андрій Ярмоленко*.
Важче, ніж з «Барселоною» та «Інтером»
Нещодавно призначений на посаду спортивного директора одеського «Чорноморця» Олег Блохін, котрий минулого року працював у російській прем’єр-лізі з ФК «Москва», висловився про шанси київського «Динамо» у двобої Ліги чемпіонів з казанським «Рубіном».
— Якщо років три тому «Рубіни» діяв від оборони, на контратаках, то зараз казанці вже грають у гарний добротний футбол, мають для цього класних виконавців. Як зіграє з ними «Динамо», важко загадувати наперед. Однак, як на мене, матчі проти казанців для киян будуть навіть складніші, ніж з «Барселоною» та «Інтером»...
Київське «Динамо» у Лізі чемпіонів потрапило до найсильнішої групи. Так вважає форвард збірної України та англійського «Ліверпуля» Андрій Воронін.
— Про що казати, коли динамівцям доведеться змагатися з «Барселоною» й «Інтером». Та і з «Рубіном», впевнений, не все буде просто. Отже, гадаю, нас очікує цікава боротьба», — сказала наша людина у Великій Британії. — Щодо «Ліверпуля», то у нас група абсолютно прохідна. Треба зібратися і вирішити завдання виходу до плей-оф. У суперниках у нас хороші команди («Ліон», Франція, «Фіорентина», Італія, «Дебрецен», Угорщина), але нам абсолютно під силу посісти перше місце.
На знімку: грає київське «Динамо».
Фото Павла КУБАНОВА.