До початку нинішнього навчального року 77 школярів Рогізнянської школи, що в Кам’янець-Подільському районі на Хмельниччині, отримали довгоочікувані подарунки. 

По-перше, це власний транспорт, який придбано в рамках програми «Шкільний автобус». Він підвозитиме на уроки дітей із Субічі та Калачковець, а ще двічі на тиждень доставлятиме старшокласників до міста, в будівельний коледж, де вони здобувають свою першу професію.  Було чимало радості й у шкільного танцювального ансамблю «Роксолана», який захищає честь району й області на різноманітних конкурсах та фестивалях. Сільський голова Юрій Безродний передав танцюристам телевізор. А ще в школі з’явилися три перші євровікна. Їх придбали місцеві фермери брати Володимир та Станіслав Франтійчуки.
Два телевізори від РДА дісталися наймолодшим громадянам сіл Нагоряни та Кадиївці. Тут святкували новосілля. У Нагорянах відкрили дитсадок на 20 місць. А в Кадиївцях буквально за один місяць облаштували ще одну групу на 21 дитину в діючому дошкільному закладі. Велика заслуга в реалізації задуму сільських громад та їх голів Олександра Домбровського та Валентини Мартинюк, а також освітян. У Кадиївцях нині нараховують аж 110 дошкільнят. Депутати районної ради придбали в цей заклад меблі. «Ми робитимемо все, аби діти зростали в гарних умовах, ставали успішними українцями, і змогли будувати краще життя в нашій державі», — заявив голова РДА Ростислав Ярема під час першовересневого марафону.