Бокс. Чемпіон світу за версією WBO/ІBF/ІBO українець Володимир Кличко підтвердив, що він не вийде на ринг 2009 року, повідомляє boxіngscene.com. «Травмоване плече — не головна причина, через яку я не зможу вийти на ринг цього року. Телекомпанія HBO, що планувала купити права на показ мого поєдинку, вичерпала річний бюджет. Саме тому я планую організувати свій наступний бій на початку наступного року», — сказав Кличко-молодший.
Баскетбол. Форвард збірної України Сергій Ліщук підписав контракт з іспанською «Памесою» (Валенсія). Термін контракту гравця з клубом іспанської ACB ліги — один рік. Минулий чемпіонат валенсійський клуб завершив на сьомому місці.
***
Маріупольський «Азовмаш» підписав однорічний контракт з Євгеном Подорваним. Минулий сезон він провів у команді «Сумихімпром». Середня статистика спортовця у чемпіонаті України: 8,5 очка, 0,5 передачі, 2,2 підбирання. «Команда «Сумихімпром» припинила своє існування, тому я став вільним агентом. Останні декілька тренувань провів з дублюючим складом «Азовмаша», тому що основна команда була на зборах у Литві. Днями за взаємною домовленістю я підписав контракт з найкращим клубом країни», — розповів Подорваний в коментарі офіційному сайту маріупольців.
Хокей. Київський «Сокіл» пройшов процедуру заявки на участь в 18-му Відкритому чемпіонаті Білорусії. Склад команди: воротарі — Михайло Балабан, Ігор Карпенко, Костянтин Симчук; оборонці — Володимир Алексюк, Олег Благой, Юрій Гунько, Денис Ісаєнко, Сергій Климентьєв, Данило Жорж, Микола Ладигін, Юрій Наваренко, Олександр Побєдоносцев, Володимир Романенко, Андрій Срюбко, Дмитро Толкунов; нападники — Руслан Безщасний, Сергій Варламов, Артем Гніденко, Сергій Голованов, Юрій Дяченко, Олександр Закриничний, Віталій Литвиненко, Роман Малов (Росія), Олександр Матвійчук, Валентин Олецький, Євген Пастух, Роман Сальников, Дмитро Цируль.
Крім того, повністю оформлені документи ще на п’ятьох хокеїстів (Вадим Аверкін (Росія), Дмитро Німенко, Олександр Яковенко, Ігор Слюсар, Дмитро Ісаєнко), які знаходяться у резерві. Саме ними, за рішенням тренерського штабу команди, можна за 24 години до початку будь-якого матчу «замінити» когось із «основного списку».