Сімох співробітників міліції буде покарано, а двох — звільнено з органів внутрішніх справ. Відповідний наказ підписав міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, який перебуває з робочою поїздкою в Одеській області.
7 серпня в Комінтернівський райвідділ доставили затриманого за підозрою в скоєнні злочину. Стражі порядку сфабрикували протокол про його опір працівникам міліції. На підставі цього документа Комінтернівський райсуд виніс рішення про адмінарешт затриманого строком на п’ять днів. Після цього чоловіка помістили не в ізолятор тимчасового утримання, а в камеру тортур, обладнану в підвалі райвідділу. Зізнання з підозрюваного вибивали з допомогою генератора електричного струму.
З камери затриманий вийшов з переломом кістки правого плеча. Офіцери факти катувань заперечують і заявляють, що травму чоловік одержав, упавши на порозі туалету.
Начальника Комінтернівського райвідділу міліції попереджено про неповну службову відповідність. Йому відведено два місяці на те, щоб виправити ситуацію в райвідділі. А якщо ні, то  весь особовий склад буде розатестовано і звільнено з посад.
 

Одеська область.