Проект бюджету-2010 надійде до Верховної Ради вчасно, 15 вересня. Про це заявила Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко на вчорашньому позачерговому засідання Кабінету Міністрів. Урядовці, за її словами, протягом року готували цей документ.
Вона також розповіла, що цим законопроектом «велика кількість ресурсів віддається з центру на місця».
Крім того, на засіданні, як повідомили «Голосу України» у прес-службі Кабінету Міністрів, розглянули питання підготовки до Євро-2012 та фінансові питання для 100-відсоткового забезпечення Львівської області та Львова водою.
Юлія Тимошенко доручила Міністерству регіональної політики та будівництва спростити процедури, необхідні для врегулювання питання забезпечення Львівщини питною водою: «Прошу завершити коригування наказу і віддати зареєстрований відкоригований наказ місту».
Також, за словами Юлії Тимошенко, з видатків Міністерства житлово-комунального господарства Львову буде виділено 13,6 млн. грн. на реконструкцію теплоізоляції магістрального теплопроводу під теплоцентраль «Північна», а також 24 млн. грн. для здійснення робіт із забезпечення необхідною кількістю води сіл та селищ Львівської області.