Бокс. Миколаїв. Місто до VІІ чемпіонату Європи серед жінок готове. Такого висновку дійшла голова комісії EUBC (Європейська конфедерація боксу) з жіночого боксу, член бюро виконкому конфедерації, пані Сирпа Макконен, оглянувши спорткомплекс «Надія» і готелі, задіяні для проведення турніру.
Як відомо, 13 серпня в Берліні на засіданні виконкому МОК його президент Жак Роге офіційно оголосив, що жіночий бокс включено до програми олімпіад. Таким чином, у Миколаєві 14—21 вересня відбудеться перший континентальний чемпіонат з нового олімпійського виду спорту.
Після зустрічі з керівником оргкомітету міським головою Миколаєва Володимиром Чайкою, інспекційної поїздки по об’єктах, підбиття підсумків технічної наради пані Макконен залишилися задоволена і заявила, що залік з підготовки миколаївці склали успішно.
До речі, 25 команд, зокрема з Росії, Греції, Німеччини, Фінляндії, Данії, Франції, Угорщини, Литви, Ірландії, Італії, Норвегії, Польщі, України (старший тренер — Микола Хаджіогло) і майже 250 членів делегацій офіційно підтвердили свою участь у чемпіонаті.