Комітет арбітрів ФФУ та Асоціація футбольних арбітрів України отримала від УЄФА повідомлення про чергові призначення вітчизняних рефері на міжнародні поєдинки.
Зокрема, 9 вересня дві українські бригади обслуговуватимуть поєдинки молодіжних збірних у рамках відбірного циклу Євро-2011. В Естонії Віктор Швецов судитиме поєдинок місцевої «молодіжки» з ірландськими однолітками. Одеському рефері у цій зустрічі допомагатимуть Ігор Бицкало та Олексій Андреєв, а роль четвертого арбітра виконає Олександр Дердо. Окрім того, киянин Ігор Іщенко виведе на поле молодіжні збірні Казахстану та Ізраїлю. Асистуватимуть йому лайнсмени Олександр Якименко й Олександр Шамич. Резервний рефері — Юрій Мосейчук.

Нагадаємо, що цього само дня Олег Орєхов з лінійними арбітрами Олександром Войтюком і Олегом Плужником, а також Андрієм Шандором у ролі четвертого рефері судитимуть матч відбірного циклу ЧС-2010 між національними збірними Іспанії та Естонії. А ось Наталя Алексахіна разом із асистенткою Яною Сащиною призначені на поєдинки першого відбірного раунду Євро-2010 серед дівчат віком до 19 років, які відбудуться з 19 по 24 вересня в Угорщині. Українки судитимуть міні-турнір, в якому, окрім господарок, братимуть участь збірні Бельгії, Вірменії та Латвії.