Протягом останнього тижня співробітники обласної санітарно-епідеміологічної станції вилучили з реалізації понад вісім тонн кавунів та динь. Вміст нітратів у них перевищував допустимі норми. До того ж частину продукції продавали без супроводжувальних документів. Загалом з початку року співробітники СЕС перевірили понад 800 проб овочів та фруктів. Кожна шоста партія не відповідала нормам. Окрім баштанних, найчастіше нітрати «зашкалювали» в огірках, кабачках, картоплі, помідорах.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1На Тернопільщині цьогоріч з'явиться великий сучасний рекреаційний пункт 399
-
2Олександр Корнієнко: Україна рухається до членства в Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) 88
-
3Жінкам в агробізнесі пропонують 150 тисяч гривень гранту 73
-
4Кредитування аграріїв цього року сягнуло майже 5 млрд гривень 72
-
5Зустрічі і пряме спілкування з молоддю завжди надихають! 65