Баскетбол. Уболівальники клубу «Сумихімпром» звернулися з відкритим листом до громадськості з проханням врятувати команду від зникнення.
Зокрема, в ньому йдеться: «Сумихімпром» —баскетбольний клуб з більш як десятирічною історією, сповненою яскравими й незабутніми подіями. Наша команда вже вісім сезонів виступає у класі найсильніших, а в шести з них брала участь у розіграші плей-оф. Згадується і «срібний» кубковий досвід, коли у боротьбі за національний приз сумчани поступилися лише маріупольському «Азовмашу». Також до досягнень команди можна віднести третє місце у розіграші Кубку України сезону 2007/2008. Однак вінцем усієї історії БК «Сумихімпром» є неодноразові виступи у єврокубках.
Але у ці важкі часи скрути, через політичні протистояння наш клуб знаходиться на межі існування. Основний спонсор клубу — ВАТ «Сумихімпром» —переживає не найкращі часи. Інших джерел фінансування баскетбольний колектив, на жаль, не має. Найближчим часом, якщо нічого не зміниться, Суми зникнуть з баскетбольної мапи України. І саме зараз ми всі, небайдужі до цієї проблеми, намагаємося привернути до неї увагу. Це просто-таки крик душі сотень уболівальників нашого клубу.
Ми звертаємося до всіх небайдужих з проханням допомогти зберегти команду, за яку вболіває й переживає все місто, вся Сумщина! Будь ласка, залиште баскетбол у Сумах!»