Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Кам’янець-Подільської райдержадміністрації підготував набори шкільного приладдя для 270 дітей з багатодітних, малозабезпечених, неблагополучних, неповних родин на загальну суму 7 117 гривень. Зібрати кошти допомогли благодійники. Жодного учня, який би не мав новеньких зошитів, олівців, фарб чи щоденника, у районі не буде, запевняє влада.

Боргів позбулися
Розмір орендної плати за паї у Кам’янець-Подільському районі сягнув 14 мільйонів гривень. Прикметно, що більшість орендарів поспішають розрахуватися з селянами зерном нового врожаю. Люди вже отримали його на суму понад два мільйони гривень і висловлюють задоволення, що влада доклала зусиль для наведення порядку з вчасною виплатою пайових землевласникам. Багаторічна практика боргів відійшла в минуле.
Скупих та недобросовісних покарали гривнею
Найбільшим порушником правил заготівлі молока від селянських господарств Кам’янець-Подільського району на Хмельниччині названо Дунаєвецький молокозавод. Це підприємство і санітарні вимоги ігнорує, і селянам платить усього одну гривню за літр молока. Ветеринарна служба склала п’ять адмінпротоколів на приймальні пункти цього заводу.
У відстоюванні інтересів селянських господарств владі все ж вдалося досягти деякого успіху: Кам’янець-Подільський хлібокомбінат та Борщівський молокозавод підняли ціну за літр молока до півтори гривні. Хоча й це, каже голова райдержадміністрації Ростислав Ярема, не та вартість молока, якої домагається РДА.