У Всеукраїнському святі богатирської сили на призи пам’яті борця, багаторазового чемпіона світу Івана Піддубного взяли участь команди з різних міст України, а також з Росії, Литви, Латвії та Польщі. Спортсменів привітав заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко.
Два дні вирувало барвисте, гамірливе дійство у рідному селі Піддубного Красенівці та у райцентрі Чорнобай. Турнір із греко-римської боротьби, змагання за звання найспортивнішого села району та найсильнішої людини свята, богатирське видовище за участю наймогутнішої людини світу-2004 Дмитра Халаджі, козацькі забави зібрали розмаїте велелюддя, котре змагалося і співало, танцювало і вболівало. А ще оглядало виставку робіт народних умільців, частувалося стравами з Богатирської кухні, вибивало польку під троїсті музики, підспівувало родинним співочим ансамблям.
Не відставали від дорослих і школярі. У дитячому фізкультурно-спортивному турнірі «Покажем у змаганнях залюбки, що предки в нас — Піддубні-козаки!», хлопчики й дівчатка продемонстрували силу, спритність і кмітливість.
А звання абсолютного чемпіона турніру виборов спортовець Микола Коваль з Вінниці. Найсильнішою людиною свята увосьме став богатир із села Богодухівка Чорнобаївського району Валентин Качур.
Черкаська область.