Футбол. За некоректну поведінку наставника київського «Динамо» Валерія Газзаєва під час матчу четвертого туру столичний клуб оштрафований на 3 000 гривень, повідомляє прес-служба Прем’єр-ліги.
За запалювання вболівальниками команди піротехнічного засобу під час матчу четвертого туру чемпіонату України львівські «Карпати» мають перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 500 гривень. За аналогічне порушення «Шахтар» сплатить 2 000 гривень та ще 1 500 гривень за несанкціоновану появу в ігровій зоні сторонньої особи під час матчу четвертого туру. За запалювання вболівальниками фаєрів оштрафовані: «Металіст» (1 500 гривень), «Динамо» (7 000 гривень, фаєри на полі), «Таврія» (2 000 гривень).
За скандування вболівальниками команди нецензурних висловів на адресу арбітрів «Закарпаття» оштрафоване на 3 000 гривень. За вихід за межі технічної площі тренера ФК «Закарпаття» Марчука та начальника команди Рущака під час матчу розіграшу 1/16 фіналу ужгородці втратять ще 2 000 гривень. За відсутність на прес-конференції після закінчення матчу розіграшу 1/16 Кубка України головного тренера команди «Шахтар» та «Оболонь» мають перерахувати по 5 000 гривень