Футбол. Київ. Експерти УЄФА, які протягом двох днів перебували в Україні з робочим візитом, не давали оцінок стану готовності нашої країни та конкретних об’єктів до Євро-2012. 
Про це повідомив Директор турніру «Євро-2012 Україна» Маркіян Лубківський. За його словами, представники Європейського союзу футбольних асоціацій переважно зосереджували свою увагу на обговоренні плану підготовки проведення Євро-2012.
Під час візиту, який відбувався в рамках моніторингу процесу підготовки України до Євро-2012, експерти УЄФА на чолі з Директором турніру «Євро-2012 УЄФА» Мартіном Калленом провели низку зустрічей з керівництвом уряду, представниками Координаційного бюро з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року та Місцевого організаційного комітету Євро-2012 в Україні. Було презентовано проект Концепції громадського транспорту та управління дорожнім рухом, а також хід підготовки «планів мобільності» приймальних міст і ситуацію з готельною інфраструктурою. А головне, що обговорювалося на зустрічах, — розподіл зон відповідальності між органами державної влади України, УЄФА та Місцевим організаційним комітетом.
Але, за словами міністра у справах сім’ї, молоді і спорту Юрія Павленка, Мартін Каллен таки пробув на НСК «Олімпійський» (десь із півгодини) і приємно вражений прогресом на будівництві.